Pestszentlőrinc is szerződést bont Fiala Jánossal

Több 444 videó?
Szeretném

Zugló, Ferencváros, Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádión futó  közpénzből fenntartott önterápiás műsorral, a Keljfel Jancsival, amit Fiala János vezet. 

Szerdán megírtuk, hogy Fiala János az önkormányzati választások nagy vesztese. A műsorvezető élő adásban panaszkodott, hogy ő ugyan Karácsony Gergelyre szavazott, de az új, már nem fideszes kerületi polgármesterek mégsem  tartanak igényt a munkájára. Fiala ugyanis a polgármesterekkel készített interjúkért az önkormányzatoktól havi rendszerességgel pénzt kapott.

A szocialista Szaniszló Sándort, aki a fideszes Ughy Attilát győzte le október 13-án az önkormányzati választáson csak ma sikerült elérnünk. Az új polgármester megerősítette, hogy nem hosszabbítják meg a Fialával kötött PR-szerződést. Szerinte ugyanis Fiala János műsora rosszabb, mint a fideszes pársajtó, példaként a Pesti Srácokat említette, ami nyíltan vállalja elfogultságát. Fiala viszont szerinte baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket. Szaniszló Sándor azt mondta, hogy Ughy Attilla ex-polgármester a saját pénzéből természetesen finanszírozhatja Fialát, de Pestszentlőrincnek minden forintra szüksége van, számos problémával néznek szemben. Az útjaik kátyúsak, a rendelőjük félkészen áll, hosszú a sor.