Pestszentlőrinc is szerződést bont Fiala Jánossal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Zugló, Ferencváros, Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádión futó  közpénzből fenntartott önterápiás műsorral, a Keljfel Jancsival, amit Fiala János vezet. 

Szerdán megírtuk, hogy Fiala János az önkormányzati választások nagy vesztese. A műsorvezető élő adásban panaszkodott, hogy ő ugyan Karácsony Gergelyre szavazott, de az új, már nem fideszes kerületi polgármesterek mégsem  tartanak igényt a munkájára. Fiala ugyanis a polgármesterekkel készített interjúkért az önkormányzatoktól havi rendszerességgel pénzt kapott.

A szocialista Szaniszló Sándort, aki a fideszes Ughy Attilát győzte le október 13-án az önkormányzati választáson csak ma sikerült elérnünk. Az új polgármester megerősítette, hogy nem hosszabbítják meg a Fialával kötött PR-szerződést. Szerinte ugyanis Fiala János műsora rosszabb, mint a fideszes pársajtó, példaként a Pesti Srácokat említette, ami nyíltan vállalja elfogultságát. Fiala viszont szerinte baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket. Szaniszló Sándor azt mondta, hogy Ughy Attilla ex-polgármester a saját pénzéből természetesen finanszírozhatja Fialát, de Pestszentlőrincnek minden forintra szüksége van, számos problémával néznek szemben. Az útjaik kátyúsak, a rendelőjük félkészen áll, hosszú a sor. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.