Pestszentlőrinc is szerződést bont Fiala Jánossal

media
2019 november 14., 19:11
comments 97

Zugló, Ferencváros, Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádión futó közpénzből fenntartott önterápiás műsorral, a Keljfel Jancsival, amit Fiala János vezet.

Szerdán megírtuk, hogy Fiala János az önkormányzati választások nagy vesztese. A műsorvezető élő adásban panaszkodott, hogy ő ugyan Karácsony Gergelyre szavazott, de az új, már nem fideszes kerületi polgármesterek mégsem tartanak igényt a munkájára. Fiala ugyanis a polgármesterekkel készített interjúkért az önkormányzatoktól havi rendszerességgel pénzt kapott.

A szocialista Szaniszló Sándort, aki a fideszes Ughy Attilát győzte le október 13-án az önkormányzati választáson csak ma sikerült elérnünk. Az új polgármester megerősítette, hogy nem hosszabbítják meg a Fialával kötött PR-szerződést. Szerinte ugyanis Fiala János műsora rosszabb, mint a fideszes pársajtó, példaként a Pesti Srácokat említette, ami nyíltan vállalja elfogultságát. Fiala viszont szerinte baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket. Szaniszló Sándor azt mondta, hogy Ughy Attilla ex-polgármester a saját pénzéből természetesen finanszírozhatja Fialát, de Pestszentlőrincnek minden forintra szüksége van, számos problémával néznek szemben. Az útjaik kátyúsak, a rendelőjük félkészen áll, hosszú a sor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.