A magyar kormány 175 milliót fordít a São Pauló-i vízgazdálkodásra és szennyvízkezelésre

gazdaság
2019 november 15., 14:11
comments 149

A kb. 139 milliárd dollár GPD-jű Magyarország kormánya a kb. 2000 milliárd dollár GDP-jű Brazília legnépesebb városának, São Paulónak nyújt jobbot. A 20 milliós lakosú São Paolo egy főre eső GDP-je kb. 56 ezer dollár, míg a 10 millió alatti Magyarországé csak 34 ezer vásárlóerő-paritás (PPP) alapján.

photo_camera Fotó: FotoRua/NurPhoto

A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium a 2020-as költségvetésben gondoskodjon 175 millió 300 ezer forint többletforrás biztosításáról a São Pauló-i vízgazdálkodásra, szennyvíztisztításra és -elvezetésre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.