Saját sisakjával csapta le az ellenfél irányítóját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az amerikai foci kemény sport, nem véletlenül hordanak magukon tíz kiló testpáncélt a játékosok. Csütörtök este, a Cleveland Browns és a Pittsburgh Steelers rangadóján viszont pont a védőfelszerelés vált támadófegyverré:

a két csoporttárs örök rivális meccsének végén a Browns sztárvédője, Myles Garrett letépte a Steelers irányítójának sisakját, majd azzal csapta le ellenfelét.

Garrett sackelni, vagyis még a passz előtt földre vinni próbálta Rudolphot, aki azonban még időben eldobta a labdát. A szabályok szerint Garrettnek ekkor el kellett volna engednie, de ő csak azért is leteperte. Erre Rudolph megpróbálta letépni a fejéről a sisakot. Ez elég ostoba ötlet volt, mert míg ő nem járt sikerrel, addig a 193 centis, 123 kiló tiszta izom Garrett majdnem a fejével együtt tépte le az övét, majd a miheztartás végett még jól fejbe is csapta vele.

Ezután elszabadult a pokol, két pittsburghi is rávetette magát, egyikük még fejbe is rúgta. A bírók három játékost azonnal lezavartak a pályáról, de az amerikai sportsajtó szerint ez még bőven nem elég. (Via The Ringer)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.