Orbán: Ha 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor csukjuk be a boltot

futball
2019 november 16., 16:08
comments 879

Orbán Viktor Facebook-oldalára kitettek egy, az új Puskás Ferenc Stadion avatóján készített videót, amin elhangzik az Ismerős Arcok Nélküled című száma, amit válogatott mérkőzésen először adtak elő, illetve látható, hogy Orbán dunaszerdahelyi nőkkel beszélget (miközben hátul Csányi Sándor MLSZ-elnök borozik), és a miniszterelnök azt monda:

„50 évig mondták, hogy nem lehet, meg nem tudom. Jó, jó, jó… 10 millió ember nem tud megépíteni egy stadiont, akkor… Nem? Csukjuk be a boltot. Nem? Hát… Ne vicceljünk már, ez egy komoly ország!”

link Forrás

A Nélküled egyébként az elmúlt években lett nagyon népszerű a jobboldalon, és most már ott tartunk, hogy a pártlapok szabályosan őrjöngenek amiatt, hogy az Index újságírója az avatón a dalt nem állva hallgatta végig.

link Forrás

A barátságos mérkőzést Uruguay nyerte 2:1-re. Arról, hogy milyen volt a stadionavató, itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.