Pokorni engedett a 220-ból, a nagy fákat mégsem vágják ki a Normafánál

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Komoly tiltakozást váltott ki a 12. kerületi önkormányzat terve, miszerint 220 fát akartak kivágni a Normafánál, hogy egy új parkolót alakíthassanak ki a gépjárművel érkezők fokozott kényelme érdekében. 

A tiltakozások hatására Pokorni Zoltán kerületi polgármester pénteken megígérte, hogy újratervezik a parkolót, úgy, hogy kevesebb fát kelljen csak kivágni. 

Pokorni Zoltán (Fidesz) a fővárosi közgyűlésben (Fotó: Botos Tamás)Fotó: Botos Tamás/444

A 20 centinél vastagabb törzsű fákat például mind meghagyják, szólt az ígért. Még e bejelentés előtt szombatra tüntetést is szerveztek a parkoló építése ellen. 

Pokorni azt is mondta, hogy ha a fogaskerekű feljebb menne, akkor nem kellene parkoló egyáltalán. (24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.