A brit hetedosztályban lőtték az év tizenegyesét

A brit hetedosztályban játszó Nuneaton Borough kapusa próbált értékesíteni egy büntetőt 0-0-ás állásnál a Stratford Town csapata ellen. A lövés végül jóval a kapu fölött szállt el, majd levert egy lámpát a nézőtéren.

Egy másik szögből:

A csapatnak azonban az eredmény miatt nem, csak a lámpa miatt kellett búsulnia, a hazai pályán rendezett meccset ugyanis így is megnyerték 2-0-ra.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.