Dehidratáció miatt meghalt egy 9 hónapos csecsemő a moriai menekülttáborban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az MSF Sea nevű, menekülteket segítő szervezet arról számolt be a Twitteren, hogy a Görögoszághoz tartozó Leszbosz szigeten lévő Moria melletti menekülttáborban néhány napja meghalt egy 9 hónapos gyerek, súlyos dehidratáció miatt.

Jelenleg kb. 15 ezer ember, köztük 5 ezer fiatalkorú lehet a moriai táborban, ahol több szervezet szerint sem megfelelőek az életkörülmények. Az MSF Sea egyenesen pokolnak nevezte a tábort, és összefogást sürgetett annak érdekében, hogy az itt csapdába esett bevándorlókat valahogy kiszabadítsák innen.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.