A fideszes Tessely Zoltán felavatott egy boxkonténert, mert az abban működő trafikban már lottózni is lehet

ünnep
2019 november 21., 16:28
comments 251

A héten nem akármilyen avatás történt Bicskén, ugyanis egy Lidl-parkolóban lévő boxkonténerben kialakított Nemzeti Dohányboltot „bővítettek” lottózóvá. Így néz ki:

photo_camera Fotó: olvasónk

Ehhez az átadáshoz (vagy avatáshoz?) szükség volt a következőkre:

  • Tessely Zoltán, a térség országgyűlési képviselője,
  • Dragan Vukmir, a Bicskei Torna Club (BTC) volt NB1-es edzője,
  • Sass László, az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetség tagja,
  • Széplaki Árpád, a vállalkozó.

A futballedző és a lovagrendi tag felbukkanásával ellentétben Széplaki Árpád helyi vállalkozó szerepeltetése érthető. Korábban ő vezette az állami és tao-pénzekkel kitömött BTC-t, ahol aztán az elnöki széket átvette tőle Tessely, de Széplaki maradt elnökhelyettes.

A nemzeti színű szalag átvágásával megtartott avatásról furcsa módon sem Bicske önkormányzata, sem Tessely Zoltán, sem a bicskei Fidesz Facebook-oldalán nem büszkélkedtek, a bicskei 2060 blog viszont igen, fotókat is közölt a szalagátvágásról. A blog a 2014-es önkormányzati választás előtt indult, a szerkesztője Komjáthy Péter, aki korábban szintén a BTC elnöke volt.

Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel és Mészáros Lőrinccel, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosával vágja át a nemzeti színű szalagot a pihenőhely átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
photo_camera Tessely Zoltán miniszterelnöki biztos Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel és Mészáros Lőrinccel, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosával vágja át a nemzeti színű szalagot a pihenőhely átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

A BTC egyébként – miután egy osztállyal feljebb jutott – Tessely klubelnök kérésére a 7 jelen lévő fideszes képviselő egyhangú szavazatával 15 millió forintot kapott a várostól a növekvő költségek fedezetére, és korábban még a veszteségesen működő helyi szemétszállító cég is szponzorként támogatta. Március 15-én pedig a BTC egyik busza parkolt a Rákóczi út buszsávjában Orbán Viktor beszéde alatt, és korábban is előfordult már, hogy vidéki fociklubok buszaival hoztak fel Budapestre fideszeseket Orbán-beszédre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.