A szerb elnök szerint a hadsereg tagjai orosz kémekkel működtek együtt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A szerbiai hírszerzés jelentős és széleskörű orosz kémtevékenységet leplezett le, közölte Aleksandar Vucic szerb elnök csütörtök esti rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Aleksandar Vucic és Vlagyimir PutyinFotó: Darko Vojinovic/AP

A szerb államfő a nemzetbiztonsági tanács ülése után nyilatkozott a sajtónak, és elmondta, a hírszerzés kiderítette, hogy 

régóta volt együttműködés orosz kémek és a szerb hadsereg tagjai között.A nemzetbiztonsági tanács ülését azt követően hívta össze Aleksandar Vucic, hogy az internetre felkerült egy videó, amelyen Georgij Kleban orosz diplomata, az orosz hírszerzés tagja egy pénzzel teli táskát ad át egy feltehetően magas beosztású szerb hivatalnoknak. Vucic azt is mondta, reméli, hogy Vlagyimir Putyin nem tudott a titkosszolgálati műveletről. (BalkanInsight/MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.