Bödőcs Tibor őrült, öreg Gyurcsányként beszél egy taxiban az elmebeteg, sátáni Orbánról

elmebaj
2019 november 21., 10:54
comments 353

Fel lett adva a lecke a miniszterelnöki paródiák királyainak: a riportert kicselező Orbán után Bödőcs Tibor humorista-író most az új videójában egy taxi hátsó ülésén zagyvaságokat beszélő, idős, őrült, magát Latinovits-szerű prófétának képzelő Gyurcsány Ferencet alakít.

link Forrás

Szóba kerülnek Orbán állítólagos bankszámlái, Nagy Imre kivégzése és egyebek, de a lényeg, hogy végre kiderült az igazság az őszödi igazságbeszédről:

„Őszöd! De ott nem mondtam igazat! Azt hazudtam, hogy hazudtunk. De nem volt igaz! Igazat mondtam. Nem mondtam igazat. Arról igazat mondtam! Hazudtam. Dehogyis! Dehogynem! Ugyan már!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.