Kocsis szerint Tordai patkányozza a fideszeseket a parlamentben, Tordai rágalmazás miatt perel

POLITIKA
2019 november 21., 06:17
comments 122

Szerdán kezdte tárgyalni a parlament az országgyűlési szabályok további szigorításáról szóló javaslatot. Ennek alapján alapján milliós büntetéseket is ki lehetne szabni parlamenti akciókért. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig újabb példát hozott fel, miért van erre szükség szerintük.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.
photo_camera Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kocsis szerint a párbeszédes Tordai Bence, amikor elsétál fideszes képviselők vagy akár a miniszterelnök mellett, olyan megjegyzéseket szokott tenni, hogy

  • Lógni fogtok,
  • Meg fogtok dögleni
  • vagy Félsz, te patkány?

Kocsis szerint ezeket senki más nem hallja, a parlamenti jegyzőkönyvben sincsenek benne, de ő megmutatja „Tordai valódi arcát” a nyilvánosságnak.

photo_camera Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Tordai erre azt írta a Facebookon: „Kocsis Máté ma túlment minden határon: nagyon súlyos, és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg velem kapcsolatban”, ezért bepereli rágalmazásért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.