Kocsis szerint Tordai patkányozza a fideszeseket a parlamentben, Tordai rágalmazás miatt perel

Szerdán kezdte tárgyalni a parlament az országgyűlési szabályok további szigorításáról szóló javaslatot. Ennek alapján alapján milliós büntetéseket is ki lehetne szabni parlamenti akciókért. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig újabb példát hozott fel, miért van erre szükség szerintük.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kocsis szerint a párbeszédes Tordai Bence, amikor elsétál fideszes képviselők vagy akár a miniszterelnök mellett, olyan megjegyzéseket szokott tenni, hogy

  • Lógni fogtok,
  • Meg fogtok dögleni
  • vagy Félsz, te patkány?

Kocsis szerint ezeket senki más nem hallja, a parlamenti jegyzőkönyvben sincsenek benne, de ő megmutatja „Tordai valódi arcát” a nyilvánosságnak.

Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Tordai erre azt írta a Facebookon: „Kocsis Máté ma túlment minden határon: nagyon súlyos, és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg velem kapcsolatban”, ezért bepereli rágalmazásért.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.