Kocsis szerint Tordai patkányozza a fideszeseket a parlamentben, Tordai rágalmazás miatt perel

2019 november 21., csütörtök 6:17
126

Szerdán kezdte tárgyalni a parlament az országgyűlési szabályok további szigorításáról szóló javaslatot. Ennek alapján alapján milliós büntetéseket is ki lehetne szabni parlamenti akciókért. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig újabb példát hozott fel, miért van erre szükség szerintük.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Kocsis szerint a párbeszédes Tordai Bence, amikor elsétál fideszes képviselők vagy akár a miniszterelnök mellett, olyan megjegyzéseket szokott tenni, hogy

  • Lógni fogtok,
  • Meg fogtok dögleni
  • vagy Félsz, te patkány?

Kocsis szerint ezeket senki más nem hallja, a parlamenti jegyzőkönyvben sincsenek benne, de ő megmutatja „Tordai valódi arcát” a nyilvánosságnak.

Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Tordai erre azt írta a Facebookon: „Kocsis Máté ma túlment minden határon: nagyon súlyos, és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg velem kapcsolatban”, ezért bepereli rágalmazásért.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt