Semmi, csak egy kép, ahogy a hivatalos útra induló osztrák államelnök éppen vonatra vár a tömegben

közlekedés
2019 november 22., 21:00

Rálicitált Orbán Viktorra az osztrák elnök, Alexander Van der Bellen: normál, menetrendszerű vonattal indult Olaszországba, Sergio Mattarella olasz elnökhöz. A Metropole angol nyelvű bécsi lap fotózta le Van der Bellent a bécsi pályaudvaron, ahol láthatólag nem zárták le az egész kerületet a magas rangú utas biztonsága miatt.

Orbán emlékezeteset wizzairezett július 18-án, Milánóból hazafelé, miután hónapokon át támadták ellenzéki politikusok és orgánumok azzal, hogy Garancsi István nagyon kormányközeli üzletember magángépén szokott meccsekre járni.

Van der Bellen egyébként zöldpárti politikus, tehát úgy érezheti, hogy illik a lehető legkörnyezetbarátabb módon utaznia.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.