Aknavetőgránátot találtak a felcsúti óvoda udvarán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Le kellett zárni a felcsúti óvodát, ugyanis világháborús aknavetőgránátot találtak az udvarán - számolt be az RTL Klub Híradója. Értesüléseik szerint a gránátot az óvoda mögött épülő játszótéren találták a munkások, a robbanószerkezet valószínűleg a homokozóm feltöltésére szánt földdel kerülhetett az óvodába.

A gyerekek nem is kerülhettek volna a bomba közelébe, ugyanis az épülő játszóteret még nem használhatják. A bomba elszállítása idejére egyébként a tűzszerészek ki is ürítették az óvodát, és az egész játszóteret fémdetektorral nézték át.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.