Aknavetőgránátot találtak a felcsúti óvoda udvarán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Le kellett zárni a felcsúti óvodát, ugyanis világháborús aknavetőgránátot találtak az udvarán - számolt be az RTL Klub Híradója. Értesüléseik szerint a gránátot az óvoda mögött épülő játszótéren találták a munkások, a robbanószerkezet valószínűleg a homokozóm feltöltésére szánt földdel kerülhetett az óvodába.

A gyerekek nem is kerülhettek volna a bomba közelébe, ugyanis az épülő játszóteret még nem használhatják. A bomba elszállítása idejére egyébként a tűzszerészek ki is ürítették az óvodát, és az egész játszóteret fémdetektorral nézték át.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.