Aknavetőgránátot találtak a felcsúti óvoda udvarán

Le kellett zárni a felcsúti óvodát, ugyanis világháborús aknavetőgránátot találtak az udvarán - számolt be az RTL Klub Híradója. Értesüléseik szerint a gránátot az óvoda mögött épülő játszótéren találták a munkások, a robbanószerkezet valószínűleg a homokozóm feltöltésére szánt földdel kerülhetett az óvodába.

A gyerekek nem is kerülhettek volna a bomba közelébe, ugyanis az épülő játszóteret még nem használhatják. A bomba elszállítása idejére egyébként a tűzszerészek ki is ürítették az óvodát, és az egész játszóteret fémdetektorral nézték át.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.