A havazás egy időre Ferihegyet is lebénította

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"6:50 óta ülök utastársaimmal a Ryanair FR4049 BUD-PRG járatán. A szépséghiba, hogy még mindig Budapesten, 8:10-kor kellett volna landolni" - írja olvasónk, Csaba a reptéren vesztegelve. Mint írta, kaptak tisztes tájékoztatást: "a földi kiszolgáló nem tudja elvégezni a gép jégmentesítését".

Azt még a kapitány kérdésére se tudták elárulni, hogy a probléma mikorra oldódhat meg.

A ferihegyi reptér weboldala szerint "várható", hogy a késésben levő járatok valamikor elindulnak.Fotó: Screenshot

Csabát biztosan nem vigasztalja, de nem csak ő járt így. A ferihegyi reptér weboldala alapján reggel az összes induló járat késett, a szerencsésebbek, például az Air France párizsi és a Lufthansa müncheni járata ötven perc késéssel indulhatott, de például a Wizz Air glasgow-i járata majd két és fél órás várakozás után tudott csak felszállni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbáljon tájékozódni, bár ezt nem könnyíti meg, hogy a legtöbb, már késésben levő járatnál csupán annyit közölnek, hogy a gép "várhatóan" fel fog majd szállni valamikor.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.