A havazás egy időre Ferihegyet is lebénította

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"6:50 óta ülök utastársaimmal a Ryanair FR4049 BUD-PRG járatán. A szépséghiba, hogy még mindig Budapesten, 8:10-kor kellett volna landolni" - írja olvasónk, Csaba a reptéren vesztegelve. Mint írta, kaptak tisztes tájékoztatást: "a földi kiszolgáló nem tudja elvégezni a gép jégmentesítését".

Azt még a kapitány kérdésére se tudták elárulni, hogy a probléma mikorra oldódhat meg.

A ferihegyi reptér weboldala szerint "várható", hogy a késésben levő járatok valamikor elindulnak.Fotó: Screenshot

Csabát biztosan nem vigasztalja, de nem csak ő járt így. A ferihegyi reptér weboldala alapján reggel az összes induló járat késett, a szerencsésebbek, például az Air France párizsi és a Lufthansa müncheni járata ötven perc késéssel indulhatott, de például a Wizz Air glasgow-i járata majd két és fél órás várakozás után tudott csak felszállni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbáljon tájékozódni, bár ezt nem könnyíti meg, hogy a legtöbb, már késésben levő járatnál csupán annyit közölnek, hogy a gép "várhatóan" fel fog majd szállni valamikor.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.