Fenyő-gyilkosság: egyesítették P. T. és Gy. T. ügyét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két külön indult büntetőügyben is Fenyő János meggyilkolásának felbujtói állnának Póta Péter, a Fővárosi Törvényszék bírája elé, aki ezért meghozta a célszerű döntést, és egyesítette P. Ts, az Energol egykori vezére és Gy. T. egykori úszószövetségi elnök büntetőperét. A két vádlott így egymás mellett ülhet majd a jövő februárban folytatódó tárgyalásokon, így például a gyilkosság 20. évfordulóján, február 11-én is.

A vád szerint az emiatt már jogerősen életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt Jozef Rohác 1998. február 11-én P. Tamás megbízásából végzett Fenyő Jánossal. A vád szerint P.-t Gy.  bujtotta fel, neki üzleti vitája volt Fenyővel.

Gy. a tárgyalás előkészítő ülésén tagadta a vádat, azt mondta, már motivációja se lett volna megöletni Fenyőt, akivel addigra rendezték vitájukat, és "még kezet is fogtak". (Via Magyar Nemzet)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.