Előzetesbe került a tanárát leszúró 17 éves fiú

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Akár egy hónapig is előzetesbe kerülhet az a 17 éves győr diák, aki osztálytársai szeme láttára szúrta le tanárát. A matematika tanár súlyosan megsérült a támadásban.

A bíróság határozatának indokolása szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Megállapították továbbá, hogy a letartóztatás elrendelésének törvényi feltételei közül az eljárás nehezítésének veszélye is fennáll, különös tekintettel a tanúk befolyásolásának lehetőségére, közölte a győri törvényszék.

A késesés csütörtökön a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai szakgimnáziumban történt: egy diák, miután hármast kapott, hátba szúrta a fizika tanárt. A késelő osztálytársa azt mondta, hogy társa azért szúrt, mert szerinte a tanárnőnek nem jók a tanítási módszerei. Az első tárgyalást december 7-én, szombat reggel 10 órakor tartották.

A fiút egyénileg helyezik el, közölte a törvényszék. (Népszava)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!