Előzetesbe került a tanárát leszúró 17 éves fiú

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Akár egy hónapig is előzetesbe kerülhet az a 17 éves győr diák, aki osztálytársai szeme láttára szúrta le tanárát. A matematika tanár súlyosan megsérült a támadásban.

A bíróság határozatának indokolása szerint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Megállapították továbbá, hogy a letartóztatás elrendelésének törvényi feltételei közül az eljárás nehezítésének veszélye is fennáll, különös tekintettel a tanúk befolyásolásának lehetőségére, közölte a győri törvényszék.

A késesés csütörtökön a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai szakgimnáziumban történt: egy diák, miután hármast kapott, hátba szúrta a fizika tanárt. A késelő osztálytársa azt mondta, hogy társa azért szúrt, mert szerinte a tanárnőnek nem jók a tanítási módszerei. Az első tárgyalást december 7-én, szombat reggel 10 órakor tartották.

A fiút egyénileg helyezik el, közölte a törvényszék. (Népszava)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér