Elon Musk kivitte az új Teslát egy körre, át is hajtott egy közlekedési táblán

Elon Musk közúti forgalomban tesztelte a Tesla új autóját, a Cybertruckot, és nem is ment minden simán. Egy a TMZ-hez eljutott videó szerint Musk úgy hajtott ki a Los Angeles-i Nobu szusiétteremből, hogy autójával elsodort egy balra kanyarodni tilos táblát, miközben balra kanyarodott.

Az amerikai lapok nem közölték, hogy pontosan milyen közlekedési helyzetben történt a dolog, de a videón úgy tűnik, hogy a tábla nem hivatalos jelzés volt, hanem csak az étterem tette ki, megkönnyítve a parkoló elhagyását. Nem tudni azt sem, hogy az autót Musk vezette-e, vagy a robotpilóta. (Business Insider)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.