Elon Musk kivitte az új Teslát egy körre, át is hajtott egy közlekedési táblán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elon Musk közúti forgalomban tesztelte a Tesla új autóját, a Cybertruckot, és nem is ment minden simán. Egy a TMZ-hez eljutott videó szerint Musk úgy hajtott ki a Los Angeles-i Nobu szusiétteremből, hogy autójával elsodort egy balra kanyarodni tilos táblát, miközben balra kanyarodott.

Az amerikai lapok nem közölték, hogy pontosan milyen közlekedési helyzetben történt a dolog, de a videón úgy tűnik, hogy a tábla nem hivatalos jelzés volt, hanem csak az étterem tette ki, megkönnyítve a parkoló elhagyását. Nem tudni azt sem, hogy az autót Musk vezette-e, vagy a robotpilóta. (Business Insider)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér