Elon Musk kivitte az új Teslát egy körre, át is hajtott egy közlekedési táblán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elon Musk közúti forgalomban tesztelte a Tesla új autóját, a Cybertruckot, és nem is ment minden simán. Egy a TMZ-hez eljutott videó szerint Musk úgy hajtott ki a Los Angeles-i Nobu szusiétteremből, hogy autójával elsodort egy balra kanyarodni tilos táblát, miközben balra kanyarodott.

Az amerikai lapok nem közölték, hogy pontosan milyen közlekedési helyzetben történt a dolog, de a videón úgy tűnik, hogy a tábla nem hivatalos jelzés volt, hanem csak az étterem tette ki, megkönnyítve a parkoló elhagyását. Nem tudni azt sem, hogy az autót Musk vezette-e, vagy a robotpilóta. (Business Insider)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!