Varga Judit: A végén mindig a jó győz

„Karácsony előtt ismét Brüsszelben védjük a magyar érdekeket. Küldetésem a rossz mantrák elleni küzdelem. A végén mindig a jó győz” - posztolta a Facebookra Varga Judit igazságügy-miniszter és kommunikációs elitkommandós, mielőtt elindult Brüsszelbe a 7-es cikkely alapján indított jogállamisági eljárás újabb meghallgatására.

Az Európai Tanács általános ügyek tanácsában kedden Varga Juditot és a magyar delegációt az igazságszolgáltatásról, a sajtószabadságról és az akadémiai szabadságról kérdezik, írja az atv.hu.

Az előző körben szeptemberben Varga Judit arról beszélt a Tanácsban, hogy a magyar ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót, példás a jogállamiság Magyarországon, és az Orbán-kormány elkötelezett híve az európai értékeknek. Múlt héten pedig a Polgári Magyarországért Alapítvány konferenciáján így melegített be a meghallgatásra: „Uniós szintű problémát jelent a Magyarország elleni politikai boszorkányüldözés”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó