Főszerkesztőt váltott az Index

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Dull Szabolcsot nevezte ki az Index főszerkesztőjének Pusztay András vezérigazgató és Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatóságának elnöke, miután a lapot eddig vezető Tóth-Szenesi Attila lemondott a posztról. Tóth-Szenesi Attila 2017 májusa óta irányította az Indexet, a továbbiakban vezető szerkesztőként dolgozik a lapnál.  

Dull Szabolcs korábban a Kossuth Rádió Krónika című hírműsorának riportere volt, majd 2014-ig az Origo újságírójaként dolgozott. A Figyelőben és a Manager magazinban is publikált, majd az Indexnél dolgozott politikai újságíróként és szerkesztőként. Az utóbbi időben a lap sportrovatát vezette. Az Index közleménye szerint Dull Szabolcs terve az, hogy az eddigi indexes hagyományok szellemében vezeti tovább az újságot.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó