Az átlátszó üvegkalitkából, az álmennyezeten keresztül próbált meg feltűnésmentesen megszökni az orosz rab a saját tárgyalásáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Testvére megölésével gyanúsítják a 18 éves orosz Leonyid Greysert, aki a saját tárgyalásáról próbált megszökni. Az orosz tárgyalótermekben a vádlottak részére kialakított üvegfalú, így teljesen átlátszó dobozból az őrök szeme láttára mászott ki, és törte át az álmennyezetet. A férfit három rendőr rángatta vissza.   

Miután visszamászott, megbilincselték, és két hónappal meghosszabbították az előzetes letartóztatását. (Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér