Az átlátszó üvegkalitkából, az álmennyezeten keresztül próbált meg feltűnésmentesen megszökni az orosz rab a saját tárgyalásáról

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Testvére megölésével gyanúsítják a 18 éves orosz Leonyid Greysert, aki a saját tárgyalásáról próbált megszökni. Az orosz tárgyalótermekben a vádlottak részére kialakított üvegfalú, így teljesen átlátszó dobozból az őrök szeme láttára mászott ki, és törte át az álmennyezetet. A férfit három rendőr rángatta vissza.   

Miután visszamászott, megbilincselték, és két hónappal meghosszabbították az előzetes letartóztatását. (Independent)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!