Szombaton fizetni kell a parkolásért!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kedves olvasóink, ne feledjék, hogy december 14. szombat hivatalosan munkanap. Márpedig ha munkanap, akkor aznap Budapesten a munkanapi parkolási díjak lesznek érvényben. Erre most külön közleményben is felhívta a figyelmet a BKK.

De jó hírt is közöltek: december 23-án üzemzárástól január 2-án reggel nyolc óráig díjmentesen lehet majd parkolni Budapest nagy részén.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér