Egyetlen napot élt meg a budapesti vízilabda-Eb tangaszerű valamit viselő Vízipók-figurája

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hétfőn mutatták be, de máris áttervezik a január 12-én kezdődő, budapesti vízilabda Európa-bajnokság furcsára sikerült, tangaszerű valamit viselő Vízipók-figuráját, ami így néz ki: 

Fotó: VLV/Facebook

A Magyar Vízilabda Szövetség Facebook-oldalán elismerték, hogy ezt elrontották, és várják a „józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését”.

A miniatűr Vízipókot viszont megtartják, ez tényleg más hangulatot áraszt, mint nagyobb testvére:

Fotó: waterpolo.hu/Facebook

Nem ez az első alkalom, hogy egy budapesti sportesemény kabalafigurája a kukában végzi, néhány éve a rémisztő Bol-dog is erre a sorsa jutott

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.