Egyetlen napot élt meg a budapesti vízilabda-Eb tangaszerű valamit viselő Vízipók-figurája

sport
2019 december 17., 06:49
comments 156

Hétfőn mutatták be, de máris áttervezik a január 12-én kezdődő, budapesti vízilabda Európa-bajnokság furcsára sikerült, tangaszerű valamit viselő Vízipók-figuráját, ami így néz ki: 

photo_camera Fotó: VLV/Facebook

A Magyar Vízilabda Szövetség Facebook-oldalán elismerték, hogy ezt elrontották, és várják a „józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését”.

A miniatűr Vízipókot viszont megtartják, ez tényleg más hangulatot áraszt, mint nagyobb testvére:

photo_camera Fotó: waterpolo.hu/Facebook

Nem ez az első alkalom, hogy egy budapesti sportesemény kabalafigurája a kukában végzi, néhány éve a rémisztő Bol-dog is erre a sorsa jutott

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.