MÁV: Vonatgázolás miatt pótlóbusz menne Leányvár és Piliscsaba között, de pótlóbusz sajnos nincs

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Halálos vonatgázolás történt pénteken az esztergomi vonalon a nyílt pályán Leányvár és Piliscsaba között, emiatt le kellett állítani a vonatközlekedést. Ilyenkor normális esetben a MÁV pótlóbuszokat indít a kieső szakaszokon, ám most nem ez történt:

„A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt az utasok elszállításához, ám pótpótlóbuszt egyik busztársaság sem tud biztosítani.”

Az utasok a vonatközlekedés szüneteléséig menetrend szerinti Volánbusz járatokkal utazhatnak. Az esztergomi vonalon jelentős késéssel közlekednek a vonatok. 

A sors iróniája, hogy az idei év nagy kormányzati célkitúzése volt, hogy a MÁV és a Volánbusz szolgáltatásait minél jobban összehangolják, összevonják. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót