Karddal, lapáttal, téglával ment egymásnak néhány férfi szilveszterkor Ózdon

bűnügy
2020 január 02., 17:14

B. Barnabás (34) és egy barátja, B. Arnold (27) szilveszter éjjel 9 körül bementek egy házba Ózdon. Nem tudni, pontosan mi zajlott le ott, de annyi biztos, hogy mindenki egyre idegesebb lett, komoly vita alakult ki a ház lakói a látogatók között. Szó szót követett, össze is verekedtek, de ebben a verekedésben a hívatlan vendégeknek nem termett babér, így meg is hátráltak.

Nem sokkal később azonban B. Barnabás 60 éves apjával kiegészülve visszatértek a házhoz. Idősebb B. Barnabás téglákkal dobálta meg az épületet és egy kinn parkoló autót, és ifjabb Barnabás is akcióba lendült Arnold barátjával. Arnold lapáttal támadt egy 25 éves fiatalemberre, de az offenzívát ifjabb Barnabás vezette, aki szamurájkarddal ment neki a házban lakó 54 éves férfinak, akit fején és a karján meg is sebesített.

photo_camera Fotó: police.hu

Nem sokkal később egy bejelentés miatt meg is érkeztek a rendőrök, akik szétválasztották a verekedőket, idősebb B. Barnabás ellen garázdaság, ifjabb B. Barnabás ellen emberölési kísérlet, míg B. Arnold ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak eljárást. Utóbbi kettőt őrizetbe is vették. (police.hu)