Khamenei szerint most aztán jól arcon csapták az Egyesült Államokat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb vallási és politikai vezetője szerdán arról beszélt, hogy Teherán arcul csapta az Egyesült Államokat az amerikai katonák által használt iraki támaszpontok elleni szerda hajnali rakétacsapásokkal, de Irán nem érheti be ezzel a katonai akcióval. 

Ali Hamenei ajatollahFotó: Iranian Supreme Leader Press Off/Anadolu Agency

Az Egyesült Államok jelenléte az ajatollah szerint megrontja a térséget, háborút, megosztottságot és pusztítást okoz, ezért az Egyesült Államoknak távoznia kell a régióból - fogalmazott Hamenei az iráni televízióban közvetített beszédében néhány órával azt követően, hogy az iráni hadsereg rakétákkal támadta az iraki Ain al-Aszad légitámaszpontot és Erbílt. A légitámaszpontot a BBC szerint hat rakéta találta el, de egyelőre nem tudni, hogy bárki megsérült-e. Az iraki hadsereg jelentése szerint náluk nincsenek áldozatok. Egyébként a Magyar Honvédség is arról számolt be, hogy a magyar katonák közül senki sem sérült meg. (BBC/MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó