Tavaly is behúzott 5 milliót a Szerencsejáték Zrt.-től a cég, amit Szijjártó testvére vezet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Szerencsejáték Zrt. honlapjára most felkerült adatok szerint az állami cég tavaly nyáron 5 millió forint értékben kötött szponzorálási szerződést a Truck Race Promotion Kft.-vel, aminek jelenleg is a külügyminiszter testvére, Szijjártó Sarolta az operatív igazgatója.

Szijjártó Sarolta

A G7 tavaly írt arról, hogy a kamionversenyeket szervező céget bőségesen ellátják állami pénzekkel, még  Szijjártó Péter minisztériuma és háttérszerve is fizetett nekik 72 millió forintot tavaly egy konferencia szervezéséért. 

Szijjártó Saroltáék cége nem először kapott pénzt a Szerencsejáték Zrt.-től: az állami vállalat  2016-ban 5 millió forintot, 2018-ban pedig már 71 millió forintot adott nekik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó