Kifejező videó mutatja meg a rendszer ellen tüntető iráni diákok érzéseit

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Remek videót osztott meg Twitteren az Independent teheráni tudósítója a szombati teheráni rendszerellenes diáktüntetésekről. A felvételen az látható, ahogyan a teheráni Behesthi egyetemen tiltakozó diákok tömege - pontosabban a tömeg túlnyomó része - gondosan elkerüli, hogy rálépjen a járdára a megtapostatás szándékával egymás mellé felfestett amerikai és izraeli zászlót. Ez a két ország az iráni vallási fanatikus rezsim két fő ellenfele.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér