Kifejező videó mutatja meg a rendszer ellen tüntető iráni diákok érzéseit

Remek videót osztott meg Twitteren az Independent teheráni tudósítója a szombati teheráni rendszerellenes diáktüntetésekről. A felvételen az látható, ahogyan a teheráni Behesthi egyetemen tiltakozó diákok tömege - pontosabban a tömeg túlnyomó része - gondosan elkerüli, hogy rálépjen a járdára a megtapostatás szándékával egymás mellé felfestett amerikai és izraeli zászlót. Ez a két ország az iráni vallási fanatikus rezsim két fő ellenfele.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér