Rekordot döntött a magyar turisták száma Horvátországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem tört meg a korábbi évek tendenciája, tavaly ismét rekordot döntött a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, írja az MTI. A Horvát Turisztikai Közösség tájékoztatása szerint 

2019-ben több mint 644 ezer magyar turista csaknem 3276 ezer vendégéjszakát töltött Horvátországban. A vendégszám 3,3 százalékkal, a vendégéjszakák száma 2,3 százalékkal haladta meg a 2018-ast.

A legtöbb magyar a Kvarner-öböl valamelyik településén vagy szigetén töltötte az idejét, a második legnépszerűbb úti cél az Isztriai-félsziget volt, a harmadik pedig Split térsége. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér