Semjén Zsolt: A Vatikán is arra kérte a KDNP-t, hogy maradjon a Néppártban

"A KDNP mindent tud, és mindent ért, de marad a Néppártban” - az ATV.hu értesülései szerint ezt mondta Semjén Zsolt szűk körben csütörtökön, miután az Európai Parlament szavazott a Magyarország elleni a hetes cikk alapján indított eljárásról. A miniszterelnök-helyettes többek közt azzal indokolta a pártcsaládban való maradást, hogy

  • ő személyesen vért izzadt, hogy visszavegyék őket, miután a KDNP előző vezetése kizáratta a pártot onnan,
  • és vatikáni és "magas" néppárti körök is erre kérték őket.

Semjén hozzátette: 

ahhoz, hogy a KDNP maradjon a Néppártban "nagy hit kell", de szerinte “ez megvan”, a KDNP-nek nagy a hite. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.