Az ünnepek után is hirdette a karácsonyt a kormány

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Magyar Hang óvatos becslései szerint a kormány decemberben 440 millió forintnyi közpénzt költött a 3 országos napilap nyomtatott számaiban megjelent hirdetésekre.

A legnagyobb hirdető a Magyar Villamos Művek volt, ami decemberben 79 teljes újságoldalon és 11, majdnem egész oldalt lefedő, ún. „junior page”-en népszerűsítette magát.

A kormány 68 oldalon kívánt boldog karácsonyt az olvasóknak, ebből december 27-én két oldalon is a Népszavában, 27-28-án a Magyar Nemzetben, összesen 9,4 millió forintért. Vagyis az ünnepek után.

A lap a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban nézte át az újságok decemberi számait, hogy összevesse a honlapon lévő tarifatáblázatokkal, a Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda ugyanis nem közölte az adatokat. (Magyar Hang)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!