Szujó Zoltán önkritikát gyakorolt: a köztévé élő adásában kért bocsánatot, amiért otthagyta a köztévét

szovjetunió
2020 január 22., 09:10

„Van egy ügy, amely számomra is személyesen nagyon fontos, és nem szeretném, hogy én bármiféle akadálya legyek annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autósport világának híreit a nézők elé tárja a Forma–1-es közvetítésekkel. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, magas szintű szakmai munka folyik.”

Ezt mondta Szujó Zoltán az M4 Sport élő adásában, majd elnézést kért mindenkitől, akit megbántott, amikor 2019 májusában, 18 évnyi munka után hirtelen kijelentette, hogy távozik a közmédiától és a Forma-1 közvetítéseiből is. A kommentátor ekkoriban arról beszélt, hogy a köztévénél 3 éve tart a Forma-1 leépítése, és hogy csak komoly változások után lenne hajlandó visszamenni.

„Maximálisan másképp kezelnék helyzeteket és konfliktusokat, ez egyértelmű” - mondta viszont most a riporter, aki egyébként azóta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter felkérése alapján a magyar autó- és motorsport-stratégia megalkotásával megbízott csapat tagja. (Index)

link Forrás