Farkaskölyök, cibetmacska, szamár: ilyesmiket is árultak a piacon, a kínai koronavírus gócpontjában

Egy kínai származású, Amerikában élő fotós tette közzé ezeket a képeket a vuhani halpiacról, ahol nemcsak halat, hanem mindenféle vadállat húsát lehetett kapni, köztük farkaskölyökét, cibetmacskáét, vagy éppen tevéét is. Nem tudni, a menüt mikor fotózták le, a második kép viszont állítása szerint a koronavírus elterjedése után készült, és a felirat szerint továbbra is árulták a vadhúsokat. 

Ez azért érdekes, mert ezt a nem valami higiénikus piacot tartják az eddig 17 halálos áldozatot követelő járvány gócpontjának, ami már az Egyesült Államokban is megjelent. A piac működését időközben felfüggesztették. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó