Lokál: A köztévés interjúban Karácsony testbeszédén látszott, hogy nincs a helyzet magaslatán

2020 január 23., csütörtök 9:30
198

Két nappal a legendássá vált MTVA-s Karácsony Gergely-interjú után az ingyenes fideszes bulvárlap, a Lokál is feldolgozta a beszélgetést.

Ez volt az az interjú, melyben a műsorvezető Mészáros Kata elképesztő vehemenciával vetette rá magát a főpolgármesterre, a beszélgetés első fele elsősorban arról szólt, hogy Karácsony miért nem biciklivel ment ki Óbudára és hogy miért ott parkoltak az autójukkal, ahol. Hogy a keménykedősnek szánt, de valójában meglehetősen talajvesztett interjú mennyire nem sikerült jól, azt jelzi, hogy még a fideszes államtitkár, Fürjes Balázs is vállalhatatlannak nevezte a köztévés teljesítményt. 

Ez sem volt elég ahhoz, hogy a KESMA alá beterelt Lokál meginogjon, és csütörtöki összefoglalójukban leginkább arról volt szó, hogy Karácsony összevissza beszélt az interjúban és még a testbeszédén is látszott, hogy nincs a helyzet magaslatán: 

A Lokál cikkének teteje

Mészáros Kata főpolgármesterhez intézett kérdéseit itt lehet megnézni:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt