Annyi rajongó lepte el Kobe Bryant baleseti helyszínének környékét, hogy utakat kellett lezárni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több utat és autópálya-lehajtót le kellett zárni, egyes utcákba pedig csak a helyben lakókat engedik be a rendőrök a kaliforniai, Los Angeles közelében található Calabasas városában. Olyan sokan kíváncsiak ugyanis arra a környékre ahol a Kobe Bryant kosárlabdázót, 13 éves lányát és 7 másik embert szállító helikopter vasárnap délelőtt sűrű ködben repülve lezuhant, hogy több helyen teljesen elzárták az utakat, ami igencsak megnehezíti a vizsgálatot végzők munkáját. 

Gyászolók gyülekeznekj Calabasasban.Fotó: MARK RALSTON/AFP

Közben nyolc kilométeres körben a repülést is betiltották 1500 méteres magasság alatt, mert nem is kevesen légi járművekkel közelítették meg a tragédia helyszínét. 

A helikopter roncsa a hegyoldalban a vizsgálatot végzőkkel.Fotó: MARK RALSTON/AFP

A hatóságok arra próbálják rávenni az embereket, hogy Calabasas egyik közparkjában emlékezzenek meg a legendás sportolóról.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.