Orbán Viktor Gyöngyöspata helyett Portugáliában uzsonnázik

Úgy néz ki, nem jön össze szombaton Orbán Viktor gyöngyöspatai uzsonnája, hiába hívta baráti hangvételű beszélgetésre a helyi roma önkormányzat. A miniszterelnök ugyanis a portugáliai Beja városában tárgyal majd az uniós támogatásokról az EU keleti és déli tagállamainak egyeztető fórumán. 

A Havasi Bertalan, a miniszterelnök állandó kísérője 168 Órának annyit tett hozzá, hogy a kormány áll a gyöngyöspatai romák rendelkezésére, az Emberi Erőforrások Minisztériuma folyamatosan tárgyal velük.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó