Shakira és Jennifer Lopez megmutatta, hogy van értelme fellépni a Super Bowl félidejében

Az amerikai focibajnokság döntőjének, a Super Bowlnak a félidejében zajló koncertek régóta úgy vannak elkönyvelve, mint az amerikai popzene éves nagy ünnepe, és ezt a képet még a Maroon 5 tavalyi fellépése sem tudta teljesen beárnyékolni. 

Fotó: Rob Carr/AFP

Idén a kétezres évek két legjelentősebb latino énekesnője, Shakira és Jennifer Lopez kapta meg a lehetőséget, hogy aztán ezt hozzák össze a Miamiban megrendezett döntőben:

Azaz egy nagyon tömény műfajok közötti száguldást: 12 percben összesen 20 számot érintettek rövidebb vagy hosszabb ideig. Előbb Shakira, majd Jennifer Lopez volt a színpadon, melyre az elmúlt évtizedek szórakoztatóiparának összes kötelező elemét felzsúfolták, az egész egy szinte követhetetlen ingerkavalkád volt. Nem véletlen, hogy vannak kritikák, melyek máris a halftime show műfajának visszatérését ünneplik, miután az elmúlt két évben Justin Timberlake és a Maroon 5 kifejezetten visszafogott szettel készült. 

Fotó: ANGELA WEISS/AFP

Összesen egyetlen számot adtak elő közösen, utolsóként a Waka Wakát, ami amúgy a 2010-es (európai) focivébé dala volt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó