Hiába keresett egymillió font fölött a londoni bankár, felfüggesztették, mert lopta a kaját az irodai étkezdéből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Felfüggesztette az egyik szenior kötvénykereskedőjét a Citigroup Londonban, mert a gyanú szerint a 31 éves férfi kaját lopott az irodai étkezdéből, írja a Financial Times. Paras Shah a múlt hónapban váratlanul távozott a posztjáról, pedig a magas hozamú kötvények európai, közel-keleti és afrikai kereskedelmével volt megbízva. A lap szerint a kajalopáson ért Shah havi egymillió font felett kereshetett, ami mellé még bónuszok is jártak. 

A Citigroup központja a londoni Canary Wharf negyedbenFotó: Alberto Pezzali/NurPhoto

Egyelőre azonban nem tisztázott, hogy a bankár mióta lopta a kaját és mekkora mennyiségről van szó. A lap megkeresésére sem a Citi, sem Shah nem reagált.

Egyébként 2014-ben a Blackrock igazgatóját, Jonathan Paul Burrowst azért tiltották el pénzpiaci tevékenységtől, mert kiderült, hogy rendszeresen bliccelt a vonaton. Tavaly egy szlovén képviselő pedig abba bukott bele, hogy szendvicslopáson érték

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó