Nevet változtatott az LMP

Az LMP ki szeretné domborítani a zöldpárti jellegét - indokolta Schmuck Erzsébet, a párt társelnöke a szombati kongresszusuk szünetében, hogy miért változtattak nevet.

A Lehet Más a Politika új teljes neve egy úgynevezett zöld farok hozzáadása után

LMP – Magyarország Zöld Pártja

lett, aminek a rövidített elnevezése annyi, hogy

Zöldek

Volt már olyan az újkori politikatörténetben, hogy egy párt arcfelvarrás gyanánt ilyen függeléket ragasztott a nevéhez, mindkét esetben olyankor, amikor szorult a kapca. De nem ragadt meg sem a Fidesz “Magyar Polgári Párt”, sem az SZDSZ “Magyar Liberális Pártja” pótneve. A Fidesz a keresztelő után következő választáson kormányra került, z SZDSZ pedig megsemmisült.

(via HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.