Nevet változtatott az LMP

Az LMP ki szeretné domborítani a zöldpárti jellegét - indokolta Schmuck Erzsébet, a párt társelnöke a szombati kongresszusuk szünetében, hogy miért változtattak nevet.

A Lehet Más a Politika új teljes neve egy úgynevezett zöld farok hozzáadása után

LMP – Magyarország Zöld Pártja

lett, aminek a rövidített elnevezése annyi, hogy

Zöldek

Volt már olyan az újkori politikatörténetben, hogy egy párt arcfelvarrás gyanánt ilyen függeléket ragasztott a nevéhez, mindkét esetben olyankor, amikor szorult a kapca. De nem ragadt meg sem a Fidesz “Magyar Polgári Párt”, sem az SZDSZ “Magyar Liberális Pártja” pótneve. A Fidesz a keresztelő után következő választáson kormányra került, z SZDSZ pedig megsemmisült.

(via HVG)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.