Elérhetetlenné vált Gyurcsány Ferenc Youtube-csatornája

politika
2020 február 09., 10:33

„A csatorna törlésre került, mert számos szerzői jogi panaszt kaptunk az itt felhasznált anyagokról.”

Ez az üzenet fogadja azokat, akik Gyurcsány Ferenc Youtube-csatornáját keresik fel. A videók elérhetetlenné váltak.

A DK-nál kérdésünkre azt mondták, nem tudják, mi történt, de felkeresik a Youtube-ot az ügyben. Gyurcsány Ferenc éppen vasárnap tartja évértékelőjét, és az volt a tervük, hogy élőben adják az eseményt Youtube-on.

Gyurcsány az utóbbi hónapokban kezdett vlogolni, videóiban sok esetben külső betéteket, film- és sorozatrészleteket is felhasznált.

A napokban a Pesti srácok Youtube-csatornáját is letiltották, abban az esetben a „közösségi irányelvek megsértése” a hivatalos indok. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.