Elérhetetlenné vált Gyurcsány Ferenc Youtube-csatornája

„A csatorna törlésre került, mert számos szerzői jogi panaszt kaptunk az itt felhasznált anyagokról.”

Ez az üzenet fogadja azokat, akik Gyurcsány Ferenc Youtube-csatornáját keresik fel. A videók elérhetetlenné váltak.

A DK-nál kérdésünkre azt mondták, nem tudják, mi történt, de felkeresik a Youtube-ot az ügyben. Gyurcsány Ferenc éppen vasárnap tartja évértékelőjét, és az volt a tervük, hogy élőben adják az eseményt Youtube-on.

Gyurcsány az utóbbi hónapokban kezdett vlogolni, videóiban sok esetben külső betéteket, film- és sorozatrészleteket is felhasznált.

A napokban a Pesti srácok Youtube-csatornáját is letiltották, abban az esetben a „közösségi irányelvek megsértése” a hivatalos indok. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.