Három győzelemmel lépett közelebb az olimpiához a magyar jégkorong válogatott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Magabiztosan, 4-1-re verte a magyar jégkorong válogatott a házigazda briteket az olimpia selejtezőtornán, ezzel továbbjutott a következő körbe. (2018-ban ők vertek minket itthon az A csoportos világbajnokságért a döntőnek beillő utolsó meccsen.) 

Rajna káprázatosan védett, a lövések 97,92 százalékát hárította. A magyar gólokat Stipsicz Bence, Erdély Csanád, Hári János és Sofron István szerezte. 

A magyar csapat a tornán korábban legyőzte az észteket és hosszabbításban a zömmel székelyekből álló román válogatottat is. Ahhoz, hogy kijussunk az olimpiára, augusztusban újabb selejtezőkört kellene venni. Ez már jóval komolyabb feladat, Rigában Lettország, Franciaország és Olaszország lesz az ellenfél. A csoportelső jut ki a 2022-es tél olimpiára.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót