Nincs lehetetlen: Keith Richards letette a cigit

„Done that, been there” - válaszolta egy rádióinterjúban Keith Richards a kérdésre, hogy mi a helyzet a leszokásával. Állítása szerint október óta nem nyúlt a cigarettához, amitől mindig is elválaszthatatlannak tűnt.

A Rolling Stones 1965-ben: Brian Jones, Mick Jagger, Keith Richards, Bill Wyman és Charlie WattsFotó: Gerhard Rauchwetter/dpa Picture-Alliance/AFP

Egy évvel ezelőtt egy interjúban azt mondta: „Lejönni a heroinról olyan, mint a pokol, de legalább csak rövid ideig vagy a pokolban. A cigi viszont mindig ott van, mindig tudod csinálni. Csak felveszel egy szálat, rágyújtasz, és nem is gondolsz rá.”

De nem csak a drogokkal és a dohányzással állt le a 76 éves legenda, hanem a piát is visszafogta, evés mellé néha megiszik egy pohár bort vagy egy-két sört, és kész.

A Rolling Stones tavalyi turnéját meg kellett szakítani Mick Jagger szívműtétje miatt, de idén újra nekivágnak Észak-Amerikának. (via NME)

Jagger és Richards egy tavalyi koncertenFotó: KEVIN WINTER/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér