Újabb 2 évig Gyurcsány marad a DK elnöke

Újabb két évre Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke – közölte a DK, ami szerint ők az egyetlen párt, amiben nem egy kongresszus küldöttjei, hanem valamennyi, szavazásra jogosult párttag voksolhat a párt elnökéről, így azok is szavazhatnak, akik nem tudnak elmenni a kongresszusra.

Gyurcsány a DK budapesti kampánynyitó rendezvényén 2018. február 17-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

„A párttagság részéről elnöknek javasolt személyek közül csak a kimagasló támogatottsággal rendelkező jelenlegi pártelnök, Gyurcsány Ferenc vállalta a jelöltséget”, így az elektronikus szavazólapon csak Gyurcsány neve szerepelt.

A Demokratikus Koalíció tagjai Gyurcsány Ferencet a leadott szavazatok 97,4 százalékával választották újra.

Ezt csak Orbán Viktor tudja felülmúlni, akit idén a Fidesz 100 százalékkal választott újra elnökül.

Gyurcsány Ferenc nemrég tartott évértékelőt, ott készítettük ezt a videót:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó