Az Emmi támogatásával hirdettek meg egy evolúciótagadó rajzpályázatot

Olvasóink hívták fel a figyelmünket a gyerekek és felnőttek számára meghirdetett, Creation elnevezésű rajzpályázatra, melynek leírásában és plakátján elég egyértelműen kommunikálnak: az evolúció hülyeség, a teremtéstörténet viszont teljesen korrekt.

Fotó: Creation Projekt

Az alkotáshoz ötleteket, inspirációt is adnak:

„Engedd szabadjára a fantáziádat, vagy meríts az alábbi ötletekből:

  • Milyennek képzeled el a teremtés napjainak egyes mozzanatait?
  • Milyen lehetett a teremtés előtti és utáni világ?
  • Milyen volt az állatok békés együttélése?
  • Milyen lehetett az első dinoszaurusz pár az Éden kertben?
  • Mit szóltak vajon az akkor élő dinók az épülő Nóé bárkájához?
  • Milyen lehetett a dinók és az emberek kapcsolata?”
Fotó: Qubit

A rajzpályázatra 7-99 év közöttiek jelentkezését várják három kategóriában. A versenyt az Örömhír Alapítvány szervezi, győztest pedig áprilisban, a Creation Konferencián hirdetnek majd. A pályázók között egyébként kisorsolnak 10 belépőt a Puskás Stadionba, az Ez az a nap fesztiválra.

Kreacionizmus gyűjtőnéven ismertek azok a tényekkel és bizonyítékokkal alá nem támasztott nézetek, melyek megkérdőjelezik az evolúciós elméletet, és úgy vélik, az élet isteni beavatkozás eredménye.

A pályázat honlapján azt írják, a versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatja, sőt, a részletes pályázati kiíráson a logójuk is szerepel. Az ezzel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a minisztériumnak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér