Pop Smoke konkrétan kiposztolta a lakcímét, mielőtt agyonlőtték saját otthonában

A 20 éves rappert, eredeti nevén Bashar Barakah Jacksont szerdán ölte meg két maszkos támadó, akik szerda hajnalban valahogy bejutottak Beverly Hills-i otthonába, ahol korábban bulit tartottak. A támadás oka egyelőre nem tisztázott, és a behatolókat sem fogták még el. 

Viszont már nem sokkal a férfi halála után arra hívták fel sokan a figyelmet, hogy a rapper előző nap egy Facebook-sztorit posztolt, amiben az ajándékokat mutogatja, amiket az otthonába küldtek. Közben saját számát énekli: „Mike Amiri, Mike Amiri. Billie Jean, Billie Jean”. Ezután megköszöni a dizájnernek az ajándékokat, de ha bárki megállítja a videót, tisztán ki tudja venni a rapper lakcímét. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó