Apokaliptikus videóriport mutatja be a Kínából kimenekített emberek elleni erőszakos ukrajnai tüntetést

Reggel írtunk arról, hogy tüntetők lángoló barikádokat emeltek, és kövekkel támadtak Ukrajnában azokra a buszokra, amik a Vuhanból evakuált embeket szállították.  45 ukrán és 27 külföldi állampolgárt szállítottak elkülönítésre Novi Szanzsari kórházába - az eddigi információk szerint nem fertőzöttekről, hanem egészséges emberekről van szó.

A Euronews riportot is közölt az esetről:

A helyiek szerint a szanatórium teljesen alkalmatlan járványgyanús esetek kezelésére. Csütörtökön a helyszínre érezett az ukrán miniszterelnök és a belügyminiszter, és próbálták megnyugtatni a kedélyeket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó