Blikk: Simicska mindig ajkai kenyeret vesz a közértben és nem zircit, mert Ajka MSZP-s, Zirc meg fideszes

A nagy szövetség: Orbán Viktor miniszterelnök és Simicska Lajos, az Adó- és Pénzügyi Ellenõrzési Hivatal elnöke az első Fidesz-kormány idejénFotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Simicska Lajos átnyergelt a lótenyésztésre - írta meg a minap a 24.hu, és ha már újra szóba került a nyugalmazott oligarcha, a Blikk ellátogatott Hárskútra, ahol Simicskának vendégháza van, és ahol egyetlen megmaradt cége, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. működik.

Simicskával ugyan nem találkoztak, de a cikkből kiderül:

  • kétszáz hektárnyi földön gazdálkodik,
  • van egy új luxus-Jaguarja,
  • minden reggel elmegy a vendégházba,
  • vett egy tavat, amit szépen megcsináltak,
  • és szomszédjának mindig köszön.

A Blikk azt is megtudta, hogy Simicska a maga módján még mindig harcol a rendszer ellen. „Szokott menni a helyi közértbe pékáruért, ahol mindig ajkai kenyeret vesz és nem zircit” - írja a lap, a boltban pedig azt mondták:

„Ezt azzal magyarázta, hogy Ajka MSZP-s város, míg Zirc fideszes.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.