Kövér Lászlót is Soros Györgynek köszönhetjük

Minthogy a jelek szerint a következő napok (hetek, hónapok, évek) kormányzati kommunikációjának (és sokmilliárd forintjának) fókuszában a megunhatatlan

sorosozás

áll majd, miszerint Soros szervezi a vasárnapi tüntetést, Soros találta ki a börtönbizniszt, Soros hergeli a cigányokat, a magyarokat, a nácikat, a komcsikat, a zsidókat, a négereket, mindenkit..., szóval érdekes adalékként, és amolyan Marcel Duchamp-i értelemben vett readymade-ként bedobjuk ide Bossányi Katalin, 1989-es, Szólampróba (Beszélgetések az alternatív mozgalmakról) című interjúkötetének egy részletét, amelyben Kövér László nyilatkozata leleplezi a New York-i milliárdos legsötétebb üzelmeit: ő tehető felelőssé magáért Kövér Lászlóért is. (Megjegyzendő, hogy a pályázati anyagban vállalt feladatot, a kelet-közép-európai nacionalizmus tanulmányozását a pályázó minden szempontból, kifogástalanul teljesítette!)

Fotó: 444
Fotó: 444

(A könyvet egy nagykörúti kereskedés előtt találtam kidobva.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó