Nem emelt az alapkamaton az MNB

Nem változtatott az alapkamaton keddi ülésén a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa. Az alapkamat így 2016. május 25. óta változatlanul 0,9 százalék.

Bár decemberben és januárban meglódult az infláció - azon belül is főleg az élelmiszerek ára emelkedett, leginkább sújtva a szegényebb rétegeket -, és hiába döntöget rekordokat az euróárfolyam, az elemzők nem vártak változást kedden a monetáris kondíciókban. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér