Niedermüller elnézést kért a taxisokról lapunknak mondott mondatáért

"A tegnapi 444-nek adott interjúmban, elhangzott egy félreérthető mondat, ezért elnézést kérek, sajnálom, ha ezzel bárkit megbántottam!" - írta a Facebookon Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere [betűhíven idéztem, a központozás a polgármester sajátja].

Niedermüller a bulinegyedről szólva azt állította, hogy "én gond nélkül kiszorítanám a taxisokat is, mert ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra". Nyilatkozatára Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke a köztévében reagált. "A politikus a teljes taxis közösséget lebűnözőzte, és ha nem kér bocsánatot, megteszik a szükséges jogi lépéseket” - mondta.

Niedermüller ezt megtette, de azért kitartott amellett, hogy igenis vannak drogfutár taxisok. "Ugyanakkor szembe kell néznünk a korábban elhallgatott tényekkel, miszerint számos erzsébetvárosi lakó tudja igazolni, hogy vannak olyan taxisok, akik igenis részt vesznek a drogterjesztésben" - írta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó