Több tízezren emlékeztek Kobe Bryantre, Michael Jordan könnyes szemmel mondott beszédet

Hétfőn Los Angelesben több tízezren vettek része Kobe Bryant megemlékezésén.

A január 26-án helikopter-balesetben elhunyt sportolóra beszédekkel és filmrészletekkel emlékeztek az Egyesült Államok egyik legismertebb sportcsarnokában, a Staples Centerben. A csarnokban húszezer ember gyűlt össze, az épület előtt is ezrek voltak.

Fotó: MARK RALSTON/AFP

A rendezvényen megemlékeztek Bryant lányáról, a helikopteren vele lévő 13 éves Giannáról, és a fedélzeten velük utazó másik hét elhunyt emberről is.

Michael Jordan könnyes szemmel azt mondta: „amikor Kobe meghalt, életem egy darabja halt meg vele”. Rob Pelinka, a Los Angeles Lakers menedzsere és Bryant régi barátja szerint: „a tragédia napján a világ mintha kifordult volna tengelyéből, mindannyiunk számára”. 

Fotó: FREDERIC J. BROWN/AFP

Vanessa Bryant, Kobe Bryant özvegye hétfőn bejelentette: pert indított a helikoptert működtető társaság ellen. A kereset szerint a baleset a pilóta, Ara Zobayan gondatlansága és hanyagsága miatt történt, mert rendkívül rossz időjárási körülmények között, erős ködben indult útnak. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó